Mellandagsrea på Elgiganten

Vi har shoppat på Elgigantens "mellandagsrea" idag. Inte för att det just blev nåt billigare än vad vi hade budgeterat, men det känns ändå skönt att nu är det klart. Nu är det inga kapitalvaror kvar att inhandla (förutom en extra platt-TV, enligt Anders...).

Det blev induktionshäll, känns som ett bra val, och inbyggnadsugn. Electrolux. Det sägs att det tar under en minut att koka upp pastavattnet och det vore ju toppen om det stämmer till hälften bara!Sen så köpte vi tvättmaskin och torktumlare, även detta från Electrolux. Tvättmaskinen har "borstfri motor för tystare gång och snabbare tvättid". Eftersom det enligt uppgift kan vara rätt lyhört mellan tvättstuga och vardagsrum så är det nog bra med en tyst maskin. Fast vi ska gipsa väggen lite extra också. 

Vi försökte tänka någorlunda energimedvetet när vi skulle välja torktumlare, men tumlare är ju ärligt talat ena riktiga energibovar. Inte alls bra för miljön... Vi tog dock en som är energiklass B, istället för C-klass vilket de flesta har. Visst vore det fint att bidra till att rädda världen men jag är inte riktigt där ännu att jag offrar torktumlaren. Jag är en usel miljökämpe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0