Nu får tiden gärna gå snabbt

Mr Grundgrävare har varit helt fantastisk! Tjopp, tjopp, tjopp och så var allting klart. Vi har inte lyft ett finger på hela tiden. Han har kapat ner några träd, gjort en väg för lossning, gjort en väg som vi själva kan använda tills vi finplanerat tomten, gjort grunderna till garage+hus, skarvat elkabel och bredbandskabel samt lagt ner dessa i diket och grävt igen, lagt sista delen av diverse rör som ska sen ska anslutas till huset för el, vatten, avlopp m.m. Utöver detta så har han på egen hand ordnat med singel, sand, material och allt annat han behövt utan att vi - som sagt - behövt röra ett endaste litet finger. Oj så skönt. Som om det inte vore nog så är han riktigt trevlig också.

Jag kan tycka att det är lite synd att vi p.g.a. våra jobb inte haft möjlighet att sjäva ta oss ut och vara delaktiga (läs: vara åskådare) vid grundarbetet. Dessutom, den här tiden på året så är Jämtland korpsvart efter kl 15:30 på eftermiddagen så då är man inte så sugen att sätta sin 1,5-åring i bilen och åka ut på landet en stund innan middagen :-) Men i helgen ska vi åka ut och titta och knäppa kort.

Så:
* grovplaneringen är klar
* grunden är klar
* fabriksordern är inskickad
* färgsättningen är klar

Givet detta så gjorde jag ett sista försök att blidka vår säljare på ÄH för att försöka muta till oss lite tidigare leverans :-) Utan succé, dessvärre. Enligt hans mail så är det fortfarande leveransvecka 8 som gäller, "but you never know". Jag tror jag ska sluta hoppas och istället försöka bli kompis med vecka 8. Det är en bra vecka.De ringde från Schenker idag - kaminen ska komma imorgon! Hade varit rätt ok att ha ett hus att ställa den i, men tills vidare får den stå i mammas och pappas garage. Längtar SÅ tills vi får montera den i vårt nya vardagsrum!! Så här ser den ut (har satt in bild på kaminen tidigare, men jag tycker så mycket om den så den får vara med igen!):


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0